Unerase Unformat

 
Home / Sitemap / Albanian
 

software dhënat e shërimit

001Micron (Premium) - të dhënat software shërim
001Micron (Premium) - të dhënat software shërim

Software rimëkëmbet humbur, grisi fotografi dhe dosjet nga hard disk dhe i lëvizshëm USB drives media.

001Micron dizajnuara në mënyrë specifike - të dhënat software shërim të specializuara në kthimin e të dhënave tuaja të gabuar si foto, këngë, fotografi dixhitale dhe dokumente të rëndësishme nga virusi i formatuar, të korruptuar apo logjikisht u rrëzua Desktop / Laptop hard disk dhe i lëvizshëm USB drives media.

NTFS të dhënave software shërim
NTFS të dhënave software shërim

Software rimëkëmbet humbur, grisi fotografi dhe dosjet nga NTFS ndarëse hard drive.

Highly efektiv dhënave të rimëkëmbjes zgjidhje të dizajnuar ekskluzivisht për të unerase gjitha shuar, fshihet, të zhdukur dosjet dhe dosjet nga NTFS (New Teknologjia File System) ndarë Hard disk drives si ATA, SATA, IDE, Eide etj në Laptop / Desktop / Notepad sistemeve.

FAT dhënave software shërim
FAT dhënave software shërim

Software rimëkëmbet humbur, fshirë të dhënat nga Windows FAT ndarëse hard drive.

Një zgjidhje e plotë për të shpëtuar files duke përfshirë fotografi muzikë, dokumente tekst, fotografi foto, imazhe, audio dhe fotografi video etj paarritshëm për shkak të humbjes aksidentale, MBR / DBR korrupsionit file, gabimet e pushtetit, infeksion virus dhe hardware / software prishen nga Hard FAT ndarë disk drive.

USB drive software dhënat e shërimit
USB drive software dhënat e shërimit

Software rimëkëmbet grisi fotografi dhe dosjet nga disqet stilolaps dixhital.

Sigurt rimëkëmbet fotografi humbur / dosjet, duke përfshirë muzikë, tekst, imazhe, këngë, audio, video etj nga korruptuar ose dëmtuar disqet USB (popullore si disqet pen) e markave të mëdha si Kingston, Sony, HP etj në të gjitha disqet kapacitet ruajtje.

USB digital media të dhënave software shërim
USB digital media të dhënave software shërim

Software Rinxjerr fotografi fshihet teksti, muzika, fotografi nga disqet e mediave të lëvizshëm.

USB digital media të dhënave software shërim është zhvilluar posaçërisht për të rifitoj fotografi të rëndësishme dhe dosjet e humbur nga të gjitha mediat kryesore lëvizshëm dhe mass storage të aktivizuara Portable Memoria flash pajisjeve, MP3/MP4 lojtarët, lojtarët Digital Audio, etj

memory card recovery software dhënave
memory card recovery software dhënave

UnErase Software humbur tekst, figura, audio-video fotografi nga kartat e kujtesës Digital.

Zgjidhje të besueshme për përdoruesit për të shpëtuar fotografi, directories duke përfshirë të dhënat si tekst, figura, audio, video fshihet ose shuar për shkak të hardware / software gabime, bugs virus, të korruptuar kartë memorie etj nga te gjitha formatet e mbështetur kartat e kujtesës.

kartën SIM software dhënat e shërimit
kartën SIM software dhënat e shërimit

Software rimëkëmbet grisi tekstin e mesazheve dhe libri i numrave të telefonit të kontaktit.

Përballueshme dhe i lëvizshëm kartën SIM të dhënat e shërimit mjet i lehtë dhe të shpejt të rifitoj të dhënave ka humbur si mesazheve SMS (Inbox, Dalje, harton), numrat e kontaktit (e humbura, dialed, mori), etj korruptuar ose fshihet nga telefoni celular kartën SIM të çdo rrjeti celular.

iPod dhënave software shërim
iPod dhënave software shërim

Software rimëkëmbet fshihet Mp3 muzikë, fotografi këngë nga iPod media player.

Lehtë për t'u përdorur dhe profesional shërim muzikë shërbimeve Rinxjerr humbur apo fshihet fotografi muzikë, imazhe, fotografi dixhitale nga Apple iPod lojtarëve të muzikës dixhitale duke përfshirë iPod Mini, Nano, Shuffle, Classic në të gjitha serinë e parë për gjeneratën e ardhshme.

kamera dixhitale të dhënat e shërimit software
kamera dixhitale të dhënat e shërimit software

Software rimëkëmbet Fotografitë e fshihet, imazhe, foto, video dhe fotografi të shëndoshë nga mediat aparat fotografik dixhital.

Plotësisht funksionale Digital Camera Files recovery software rimëkëmbet fshihen, fshihen fotot dixhitale, ende imazhe, foto, të parakohshme dhe të tjera fotografi nga korruptuar markave të mëdha si aparat fotografik dixhital Canon, Kodak, Nikon, Fuji, Konica Minolta-, Sony dhe Samsung, etj

digital shërim foto software
digital shërim foto software

Software rimëkëmbet fotografi fshihet nga hard disk drives dhe mediat lëvizshëm.

Handy digital shërim foto mjet unformat gjitha vendimtare dhe të rëndësishme tuaj fotografi humbur nga hard disk drive dhe USB portativ storage media digjitale si kartën SD, XD, MMC kartelë dhe kartë compact flash, media lëvizshëm si pen drive, USB media etj